Dagens rubrik

hej sötnosar!

Idag tog jag 10 bussen in till norrtan & träffa frida, vi gick & sola & sen gick vi lite på stan eller ''åhlens'' eftersom de var de ända som va öppet.. haha aja sen drog vi upp till donken & svulla som vanligt. Jag har fan inte sovit ut sen i tisdags vafan har gått upp typ 8 alla dagar fyfan har man lov så ska man ju sova? så låt mej va, nejdå då ska man till sthlm me frida imorgon så de blir upp kl 8 igen, gaah känns ju fan som jag har börjat skolan redan ;O Nej ska fan ta en dag & bara sova ska fan inte gå ur sängen på hela jävla dan, elr kanske för att äta, & lite data, & kanske lite tv. haha aja ska iaf sova tills ja vaknar (a)! måste sova nu pusspuss/a<3




shopaholic?

Tjena, idag blev det dra in till täbban, blev ju så besviken av gårdagens shoppingtur så va tvungen att ta en ny, lix när man äntligen har money så vill man ju bara shoppa, shoppa, shoppa! & det var precis det jag gjorde oxå. Hitta sjukt mkt grejer faktiskt, sen när man kommit in i de där shoppingtempot så vill man bara handla, handla, handla så köper man fett onödiga saker bara för att köpa & sen står man där me pengarna slut & man vill fortfarande köpa,köpa,köpa! Ajja pengarna tog inte helt slut men nästan.. hittade iaf en jätte söt kjol att ha på nyår så nu behöver ja inte oroa mej mer för de längre. Hittade oxå jeans, leggings, kofta, tröjor, väska åh massa mer får se om ja pallar lägga upp lite bilder sen :)

Har ju pressat sönder vänner boxarna nu under en lång tid & nu har jag äntligen bytt, har gått över till desperete housewife istället seriöst man blir fast direkt de går inte att sluta titta även fast man redan sett alla avsnitten? helt sjukt! Har kommit in i nått beroendegrej först gjenkriger spelet & nu filemer gah nu får ja ge mej haha, pusspuss/ a <3


du fattar !

Hejsanhoppasan!

Idag drog de iväg till stan & träffa kusinerna & handla upp lite av sina julklapps pengar, jag själv trodde ju att de skulle va värsta rean på värsta snygga grejerna men tvärtom fanns ju fan ingenting bara lite små saker som fick hänga me mej hem, men oxå en stor sak Thaadaaaamm... köpte en jacka oxå haha onödigt som fan men jag var tvungen!

Aja efter shoppingturen blev det hem till kusinerna & där hade det oxå delats ut julklappar minsann, behöver jag säga mer ;) ?




 

Juldagen

Hallojsaaan !
Julafton är över & jag fick äntligen mina paket som jag väntade så länge på. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge, right? Ajaa tänkte iaf berätta lite vad jag fick av tomen ;)

- Massa, massa pengar !
- Jeans
- Kofta
- Bh&trosor
- Örhängen
- Navel piercing
- Godis&lotter
- Bok
- Smink
- Långstrumpor&leggings
- Paris Hilton Parfymen


 


Sen kommer jag inte på mer, haha har redan glömt vad jag har fått (a) haha ! Men jag är iaf riktigt nöjd! Och imorgon börjar ju mellandagsrean så drar in till stan & spenderar lite money haha här sparas ingenting! Har faktiskt bestämt mej för att köpa en klocka har kollat ut en som jag vill ha hoppas bara att den finns kvar. 

Idag är det en chill dag har inte gjort ett skit, är hungrig som fan oxå men det ända som bjuds är julmat & nej tack spyr bara ja tänker på de uuccshh de räcker med de nu tycker jag! Nej nu ska jag avsluta de här inlägget men hoppas ni haft en bra jul, pusspuss / a<3  

all i want for christmas is you!

Högst upp på min önskelista stog du, men du fanns inte i något av mina paket :( <3


Julafton

Godjul alla sötnosar!

Äntligen dagen alla väntat på! Seriöst om man tänker efter så är hela dagen en enda stor jävla vänte dag, det ända man gör är att vänta, vänta & vänta... Det börjar på morgonen då man väntar på alla gäster ska komma, sen väntar man på att kalle ska börja, sen att maten ska bli klar & sen äntligen det som man har väntat på längst, tomten & julklapparna.

Så nu har jag väntat, väntat & väntat & nu helt plötsligt måste jag vänta på att filmen som resten av familjen ser på oxå måste ta slut innan jag får mina julklappar :/ lix en grej till? som om inte jag har väntat  nog nu! GAAH HATAR ATT VÄNTA!

 

GODJUL!

Tomten jag vill ha en riktig jul!

Ingen snö, ingen riktig jul! asso har nog aldrig varit såhär negativ mot julen, känner ingen julstämning alls!
Let it snow, i need snow, give me snow ! <3


måndag 22/12

Hallo babys, va tycks om den nya designen? Hade inget att göra så passade på att förnya den lite. Ajaa idag har jag vart i norrtälje typ hela dagen. Först mötte mormor, vi gick & fika & bytte julklappar fick en stor påse fylld med massa fina paket, typ dom ända julklapparna jag inte vet så det blir spännande. Efter det gick jag & lina på stan skulle köpa dom sista julklapparna och vi lyckades faktiskt så nu är vi äntligen klara. Hittade oxå massa saker som jag kom på att jag faktiskt önska mej, det är ju jävligt bra att komma på 2 dagar innan julafton haha go me, aja puss på er / a<3

Idag är det inte heller någon vanlig dag för det är madelen ekestolpes födelsedag hurra, hurra, hurra Grattis gumman<3



sånt som bara ja lyckas med

det var engång en anna som hämtade ett glas vatten, hon ställde glaset på data bordet och satt sig ner. När det sedan blev jätte intressant på tv;en som stog lite lägre bort så anna vänder huvudet och samtidigt tar upp sin mobil i handen. BAAAAM så blev filmen läskig & anna hoppar till och ploff säger det så ligger mobilen i vattenglaset!

asso seriöst jag blir inte ens förvånad, det är fan jag, ungen som lyckas me de omöjliga!

söndag

Ojoj dålig uppdatering ber så hemsk mycket om ursäkt, haha (a)
Jag får panik! Var i sthlm i förrgår &  täby idag och jag är fortfarande inte klar med alla julklappar det är så sjukt svårt att köpa till andra tycker jag. Aja får ta en sista sväng in till norrtan imorgon & sen får de väl bli som de blir. Aldrig mer köpa julklappar i sista minuten säger jag bara. Aja va i täby idag me pappsen skulle försöka hitta nån julklapp till mej eftersom jag inte vet vad jag önskar mej fick jag välja själv så det belv ett par jeans & en jätte mysig kofta sen blir det resten pengar. Asso shit vet fan alla mina julklappar fett tråkigt jhuu :/ aja får iaf de ja vill ha haha :)! nej nu blire film pusspuss/ a <3

LOV!

Äntligen lov, gaah va skööönt! Idag hade vi avslutningsdag i skolan typ pyssla & höll på, slutatde typ vi 12 så ja, frida, lina & tille drog in till sthlm för att handla julklappar. Jag tycker det är så jävla svårt att handla till andra & sen är det inte speciellt roligt heller eftersom man alltid hittar saker som man själv vill ha istället (a). Men hittade lite så nu är jag nästan klar me julklappshandlandet. Iaf frida hängde med mej hem & nu har vi fixat oss & nu bär det iväg till marre / pusspuss<3

 

GRATTIS IGEN BABY<3

Idag är det den 18 december 2008 och det är ju ingen vanlig dag för det är ju elins 16 årsdag hurra,hurra,hurra!

Har nog aldrig grattat någon så mkt som jag har grattat elin idag. Har sjungit ''ja må hon leva'' typ 50 gånger ah och nu blev de en annan gratts sång haha.
 
Aja allt beror på att ungjävlen själv har tjatat om sin jävla födelsedag ända sen den här månaden börjat bah; det är bara 18 dagar kvar, idag är det bara 17 dagar kvar, lix jaaaa vi vet hållkäften ingen bryr sig vill ja bara skrika, och tror faktikst ja gjorde de ett antal gånger oxå haha så sorry baby (a). jaja så ja, agge & bobban tänkte bra då ska alla få veta att elin fyller år idag så vi skrev ut lappar och satt upp inne på hela media & ute i centralkorridoren där de stog, grattis elin på 16 års dagen. Så elin är du nöjd nu?


 

jaja

annisen missade bussen idag men inte alls med flit, allt var elins fel so I blame it all on you babe! men men var faktiskt riktigt skönt att sova lite extra & slippa stressa sönder till bussen så det var väl helt okej om man tänker efter. 

Är i skolan nu iaf har precis haft omprov i matte gick väll som förväntat, dåligt asso (a)... haha men är man sämst på matte så är man så det är väl bara att vänta & se. Lovar att  om jag någon gång får ett mvg kommer ingen tro på mej de kommer säkret tas som fusk eller nått så därför försöker ja lix inte ens få de (a) hahaha.

jaja nu är det lunch & imorgon är det sista dan gaah va sköönt, pusspuss / a <3

i don't know

Hatar att inte veta, hatar att inte veta vad man ska göra & vad man inte ska göra. Hatar att inte veta vad som är rätt & vad som är fel.Hatar att inte veta vad som är bra& dåligt. Hatar att inte veta vad man vill & inte vill.Kan det inte bara finnas en knapp som bestämmer om det är rätt eller fel, en knapp som man bara trycker på så får man ett svar direkt istället för att gå & vela hela tiden.

POSARN.SE?

anna måste du posa sönder alla dina bilder?

SVAR: jaa därför att..

1. det är kul
2. det är roligare att se på
3. jag är ingen seriös person vrf ska ja då leka de på bilderna?
4. om man har en dålig foto dag är det ingen som märker de!
5. för att jag helt enkelt tycker om at posa

Då vet ni varför :) / puss posarN <3




amanda är jag datanörd nu?

Onsdag tänkte jag skriva, men vafan det är ju bara tisdag idag den här veckan går segt. Det har iaf hänt nått fruktansvärt jag har blivit beroende, beroende av ett spel gaaaahhh jag är AMANDA! haha

Allting började med att robyn tvingade in mej på facebook är typ aldrig inne där för fattar nada men iaf jag & robyn sitter i data salen så skriker hon till mej anna,anna gå med i mitt gäng! jag kollar konstigt på henne & säger vafan äru tönt eller?, hahah hon bah nej nej de är nå krigarspel gjengkriger gåå med. & jaa gjorde väl som hon sa för att få tyst på henne aja så började vi hålla på där och sen helt plötsligt kunde ingen slita sig därifrån allt vi ville göra var att lvla, lvla, lvla så där satt vi väl fast halva dagen. Trodde de va en kul grej bara men nej nej spela när ja kom hem, spela när vi kom till skolan imorse & här sitter jag & spelar IGEEENNN!!!

Trodde aldrig ja skulle säga detta men, förlåt amanda gumman jag hade fel förstår nu va det handlar om haha <3

GO ME!

Sådär jaaa, nu har jag äntligen fixat bloggen så nu jävlar blodinbella släng dig i väggen här kommer jag haha / a <3


HAPPY!

Hello babys, har inte skrivt på ett tag nu men har vart sjuk sen i tisdags så har inte pallat gjort så mkt har mest legat i soffan & pressat vänner & svullat glass (a), Var iaf tvungen att åka till frisören igår eftersom jag hade tid & om jag inte skulle ta den skulle jag få vänta ända tills efter jul & det var inte riktigt de jag hade planerat så fick proppa i mig några ipren & åka in. Så nu sitter jag här i mitt bruna hår. Är faktikst väldigt nöjd färgen blev precis som jag ville perfekt verkligen inte för mörk & inte för ljust men är absolut inte nöjd med klippningen usscch usscch luggen är för kort & håret för rakt nej absolut inte lika nöjd men de växer väl ut, allt kan ju inte bli bra eller hur? :) aja imorgon blir det iaf skola för min del de är ju lucia oxå så de är lite mys så det blir väl mest chill aja nu ska ja springa in i duschen puss puss /  a<3


sjuk igen!

Jag är arg, jag är trött, jag är ledsen, + att jag är sjuk! Jag är arg för att jag är sjuk & för att ingenting blir som jag vill, jag är trött för att jag är sjuk & för att ja inte orkar sova, jag är ledsen för att jag är sjuk & för att folk beter sig som jävla idioter, & jag är sjuk för att jag är det!

Den här dagen belv inte alls bra. Började känna mej lite sjuk i skolan igår men bestämde mej för att klara av hela dagen , sen när ja kom hem va de första ja gjorde att lägga mej i soffan & vila sen vaknar man upp med jätte ont i halsen & i huvet. Så de va bara att stanna hemma idag. Tror att ja har fått halsfluss elr iaf kommer få. Så de blir väl bara att stanna hemma resten av veckan jätte kul verkligen! Jaja jag hade inge mer att säga nu så ha det bra puss /  a<3


NO MORE!

Juste sa ju att jag skulle berätta hur jag ville göra med mitt hår. Är så jävla trött på att vara blond nu pallar inte hålla på & färga om det hela tiden. Nej nu har jag bestämt mej anna goes brunett & nej jag gör det inte för att verka smartare så haha va kul de va. Nej men iaf eftersom jag typ haft alla färger man kan ha som typ, gul, orange, svart, brunt, blont , rött aah fyfan hur man har sett ut asso haha men den här gången blir det brunt med ljusa slingor tror de kan bli as fint faktikst. Så nu är det bara att våga blir ju faktiskt en jätte stor förändring fast man inte tror det. Aja så det är väll bara att vänta & se gott folk.

Nått sånt här hade jag tänkt mej, men det blir inte alltid som man hade tänkt sig, right?

SUNDAY

Söndag idag då, Igår vart de fääzt riktigt trevligt faktiskt. Idag har jag faktiskt städat mitt rum är faktiskt riktigt stolt över mej själv. Sen drog jag in till norrtan & träffa victor & rasmus, va ju typ julmarknad så vi gick typ runt & kolla lite, sen blev det hem och kolla gossipgirl & andraavenyn me älin. Imorgon är det skula igen då, kill me kill me now absolut inte taggad! Ajaa nu blire det sovdags puss puss/ a <3


FRIDAY NIGHT

Fredag idag så jävla skönt! allt har bara rullat på som man säger förutom i dag dåra hade resurs på morgonen så tog 9 bussen in. Går av vid station och ska gå på nästa buss får panik & hittar inte busskortet så ställer mej & börjar leta men kommer sedan på att jag antagligen måste ha glömt de på bussen in. Så det var bara att börja vandra uppåt (a). Sen hade vi idrott och vi spelade vollyboll va väl sådär,har fan blåmärke på armarna från dom där jävla bagger slagen. Efter de skulle vi ha svenska men som vanligt var läraren inte där så jag & robyn drog ner till buss garaget & skulle kolla om mitt busskort va där men nej sån tur hade man ju inte så vi tog första bästa buss till sthlm för att robyn skulle till tandläkarn & ta bort sin tandställning men självklart var bussen försenad så vi fick ju typ springa genom halva jävla stadan uuccshh för mkt idrott på samma dag, haha ^^

Skulle egentligen va me frida idag men eftersom ingen av oss va speciellt taggade på att göra nått bestämde vi oss för att ta det imorgon istället. Så elin kom hit istället & vi har kollat på idol men nu blir det nog sova är så jävla trött. Imorgon ska jag beställa tid för färgning & klippning för nu jävlar har jag bestämt mej hur jag vill ha det men pallar inte berätta de nu så tar de i nästa inlägg, sov gott då puss/ a <3

FUNNY

Inatt drömde jag att jag åt ett helt kilo marsmellows när jag vakna nästa morgon var min kudde borta!

Slänger in ett till inlägg och ett litet skämt fick ni oxå, oj oj oj haha aja nu blire sovdags för mej puss & godnatt / a <3

TORSDAG

hejsan! det är torsdag idag & imorgon är det fredag den här veckan har gått jävligt snabbt tyckte jag. Igår bakade vi pepparkakshus i skolan ja & min lilla grupp skulle göra bergsstugan ja det gick väll sådär aja skönt att de är klart nu iaf.

Började precis undra vfr det egentligen heter pepparkakor? vadå är det peppar i då elr, de smakar ju inte peppar & om de vore de i måste de ju åtminstonde smaka lite peppar? Nej det blir nått att kolla upp!

Aja idag hade jag mediaproduktion i 3 timmar vi har bytt så har text nu de verkar väl sådär är sämst på att hitta på texter. Hatar folk som säger ''använd din fanatsi'' då ska ja säga dej för sista gången, ja lever inte i fantasin jag är på riktigt fattar du ? jag är ingen tecknad liten prinsessa som springer runt i mitt slott nej så varför ska ja då ha en jävla fantasi?! Nej fantasi kan ta sig.

Efter de hade vi iaf arl och vi blev klara ganska snabbt så slutatde typ en halv timme tidigare. Hann inte ens hem innan jag fick åka in till norrtan igen. Men nu är ja iaf hemma så nu blir det mat och sen andra avenyn ojj annas längsta blogg inlägg grattis på mej. pusshej / a <3

not real

asso jag garvar åt dej & dina jävla lögner
dina jävla ord som fick mej att framstå som dålig
Inte en chans att dina känslor var riktiga för om
dom skulle de skulle du inte bara ge upp sådär lätt. 


shut up and drive

Jaja nu har jag tjajat sönder om att jag inte har tid och lalala, sen när man tänker efter har man ju hur mkt tid som helst det är bara det att man absolut inte orkar. Aja så vad har jag gjort idag? jo det är tisdag & jag har varit i skolan. Dagen började med mediakundskap sen vidare till engelska & matte skulle egentligen ha mediaproduktion oxå men eftersom lärarana va på nån grejs hann jag med tidiga bussen hem och det gör ju inte mej någonting.

När jag kom hem gjorde jag varma mackor och slängde mej varför tv;n och somnade där. nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen blir det sova så godnatt då puss / a <3